طرز تهیه کیک خیس بدون روغن مایع
کیک یکی از پرطرفدارترین دسرهایی است که به سادگی در منزل میتوانید تهیه کنید و از آن لذت ببرید. اما برای افرادی که سعی در انجام سبکتر و سالمتر در آشپزی دارند، تهیه کیک بدون روغن مایع یکی از بهترین گزینهها است.
در تهیه کیک خیس بدون روغن مایع موادی استفاده میشود که کالری کمی دارند و به جای روغن مایع از مواد دیگری مثل تخم مرغ، پنیر خامهای و آب استفاده میشود تا کالری بیشتری از کیک برداشته شود و غذا سبکتر و سالمتر باشد.
برای تهیه کیک خیس بدون روغن مایع ابتدا باید تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در قالب کیکپزی بریزید. سپس آن را در فری پیشگرم شده درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه پخته و بعد آن را با گرانول شکر و نوشابه تمیز کرده و در ظرف سرو کرده و پودر قند را در بالای کیک چرب شده بپاشید.
همانطور که میبینید تهیه کیک خیس بدون روغن مایع بسیار ساده است و در کمترین زمان ممکن میتوانید این دسر شیرین و سالم را سرو کنید. با دنبال کردن این روش میتوانید از کیک خیس سالم بیشتر لذت ببرید.
راهنمایی برای تهیه کیک خیس بدون استفاده از روغن مایع
تهیه کیک خیس بدون استفاده از روغن مایع، امکان پذیر است و لذت بخش است. با این حال، برای رسیدن به نتیجه بدون استفاده از این مواد، باید از مواد دیگری استفاده کنیم که این مواد ممکن است تاثیری در طعم و ساختار کیک بگذارند.
از اولین موادی که برای طبخ کیک بدون روغن مایع در نظر گرفته میشود، تخم مرغ است. در واقع، تخم مرغ میتواند جایگزین کامل برای روغن مایع باشد، زیرا تأثیر خوبی برای ساختار کیک دارد. همچنین، میتوانید از شیر یا پنیر خامهای برای ایجاد یک ساختار خمیری و رطوبت کافی در کیک استفاده کنید.
در این راستا، میتوانید از ارزان قیمتترین مواد برای جایگزینی روغن مایع استفاده کنید. گیاهیها مانند بادام، آجیل و جوانه گندم، از موادی هستند که میتوان در کیک خیس بدون استفاده از روغن مایع استفاده کرد. همچنین، میتوانید عسل، شکر و دارچین به عنوان سرشار کنندهی طبیعی در کیکهای خیس بدون روغن مایع استفاده کنید.
در نهایت، میتوان گفت که تهیه کیک خیس بدون استفاده از روغن مایع، با تجربه و تلاش میسر است. با توجه به اینکه این کیکها بیشتر از طعم و رطوبت استفاده شده، باید با دقت مواد را ترکیب کرد و در روش پخت آن دقت کرد.
نکات مهم در تهیه کیک خیس بدون استفاده از روغن
تهیه کیک خیس بدون استفاده از روغن یکی از روشهای سالم و خوشمزه برای تهیه کیک است که بیشتر به صورت کیک فوق العاده خیسی که یکی از اصلیترین مواردش می تواند محصول قنادی عالی به حساب بیاید استفاده می شود. در این نوع کیک، بجای آنکه از روغن استفاده شود از پودر کاکائو، شکلات تلخ یا نوشیدنی های گرم به عنوان روغن استفاده می شود. با این روش می توانید به سبب کمتر بودن کالری ها به راحتی این کیک را به دلخواه تهیه کنید.
روش تهیه کیک خیس بدون استفاده از روغن از آنجایی آغاز می شود که باید تمامی مواد خشک را داخل یک ظرف پخت به همراه شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. بعد از آن، می توانید به صورت تدریجی خامه را به مواد خشک اضافه کرده و با مخلوط کردن مواد، به داخل ظرف پخت منتقل کنید.
پس از این مرحله، می توانید به صورت مداوم با استفاده از لیوان گرم نوشابه یا یک نوشیدنی داغ مانند قهوه، هوت چاکلت یا چای ترش مواد خشک را بیشتر رطوبت داده و شیب دهید و آماده کردن کیک خیس بدون روغن باشید.
روش تهیه کیک خیس بدون استفاده از روغن از این نوع کیک هایی است که علاوه بر بیشتر بودن رطوبت نسبت به سایر کیک ها، طعم بسیار خوبی به دلیل اضافه شدن شکلات تلخ و پودر کاکائو دارد. برای تزیین کردن جمعیت می توانند از مواد خشک، شکلات و آب ناب مصرف کنند و نوشیدنی سردی مانند ناندو که کیک نیز با آن مشهور شده است کنار آن سرو کنند.
چگونگی تهیه کیک خیس با استفاده از جایگزینهای مناسب برای روغن
کیک های خیس، یکی از خوراکی هایی هستند که در بسیاری از کشورها مورد علاقه قرار دارند. این نوع کیک با ترکیبی از شیرینی، شیر و مواد چربی نیمه جامد، بسیار رطوبت دار و خوشمزه هستند.
برای تهیه کیک خیس میتوان از جایگزینهایی برای روغن استفاده کرد. یکی از جایگزین های مناسب برای روغن، کره است. کره برای تهیه کیک های خیس بسیار مناسب است زیرا در مقایسه با روغن، کره هوا را بهتر در خود ذخیره میکند و باعث ترکیب بهتر مواد خمیری و رطوبت دهی بهتر کیک میشود.
جایگزین دیگری برای روغن، میتواند تخم مرغ باشد. تخم مرغ میتواند در ترکیب خمیری کیک به عنوان یک جایگزین مناسب برای روغن عمل کند. همچنین، تخم مرغ به کیک خیس کمک میکند تا برای مدت زمان دلخواه نرم و رطوبت دار باقی بماند.
هر دو جایگزینهای فوق، مزایای ویژهای دارند و میتوانند به عنوان یک گزینه خوب برای روغن در کیک خیس استفاده شوند. با به کار گیری این جایگزین ها، می توان کیک خیسی با طعم مطلوب، بافت خوب و با مقدار کمتری چربی تهیه کرد.
کیک خیس بدون روغن با طبخ در آب
کیک خیس بدون روغن با طبخ در آب یکی از محبوبترین نوع کیکهایی است که همانند کیکهای معمولی از ترکیب تخممرغ، شکر، آرد و پودر کاکائو یا وانیل تهیه میشود. در این نوع کیک، روغن جایگزین آن با عصاره از میوههای ترش و تند مانند لیمو، پرتقال و یا سیب میشود که منجر به داشتن کالری کمتر و عدم افزایش وزن در مصرف کیک میشود.
در کیک خیس بدون روغن با طبخ در آب، نکته مهم طبخ کیک است. برای طبخ کیک، باید تمام مواد را در ظرفیی عمیق مخلوط کرده و در قابلمهایی که دارای آب است قرار داده و با حرارت یکدست آرام سرخ میکنیم. زمان آرام سرخ کردن بستگی به میزان حرارت قابلمه دارد. در تمام مراحل کیکپزی باید به صورت دقیق و با دقت بالا عمل کرده و نباید اشتباهی در نحوه آماده کردن و طبخ کیک داشته باشیم.
یکی از مهمترین مزایای مصرف کیک خیس بدون روغن با طبخ در آب، کاهش کالری و چربیهای اضافی در کیک است که برای افرادی که به دنبال سلامت و کاهش وزن هستند بسیار مناسب میباشد. همچنین، با توجه به استفاده از برخی نوع میوههای ترش در این کیک، نیاز به اضافهکردن مقدار زیادی شکر و عسل به کیک میکاهد که نهتنها دراز مدت سلامتی بدن را به خطر نمیاندازد بلکه میتواند به عنوان منبعی ارزشمند از ویتامین C برای بدن باشد.
استفاده از این نوع کیک در انواع مختلف جشنها و مناسبتها باعث شده تا تعداد زیادی از افراد به دنبال یادگیری و تهیه این کیک باشند. بهطور کلی، کیک خیس بدون روغن با طبخ در آب یک جایگزین مناسب جهت کاهش کالری و چربیهای اضافی میباشد که همراه با خواص مفید میوههای ترش برای بدان سلامت، خوش طعم و خوشمزه میباشد.
طرز تهیه کیک خیس با جایگزینهای جذاب برای روغن
کیک خیس یکی از خوشمزهترین و دلچسبترین دسرها است که میتوانید در دورههای مختلف سرو کنید. این کیک با ترکیب انواع پودرها و مواد شیرینکنندهای مانند شکر و عسل، نرم و خوشمزه میشود. همچنین، روغن با مقدار مناسبی در این کیک استفاده شده است تا به شما کمک کند کیک خیس مخصوص خود را بپزید. اما برای کسانی که از استفاده از روغن در آشپزی شان دوری میکنند، جایگزینهایی نیز وجود دارد که میتوانید در تهیه کیک خیس خود به جای روغن استفاده کنید.
جایگزینهای جذاب برای روغن در تهیه کیک خیس عبارتند از: کره، کره سنتی، کرم حاوی چربی، اسکواش، پوره میوه مثل توت فرنگی و یا پوره سیب، کره بادام زمینی و یا کره تخم مرغ. با استفاده از هر یک از این جایگزینها، میتوانید کیک خیس مورد علاقه خود را با طعم و مزهای دلچسب و خوشمزه به دست آورید.
برای تهیه کیک خیس با جایگزینیهای جذاب، میتوانید به راحتی با ترکیب ترکیب مواد مختلف خود را طبخ کنید. بهطور مثال، با ترکیب پوره میوه مثل توت فرنگی با تخم مرغ و شکر، میتوانید یک کیک خیس پرانرژی با طعم دلچسب بسازید. علاوه بر این، با استفاده از کره بادام زمینی و شکلات، میتوانید یک کیک خیس با غلظت بیشتری ایجاد کرده و طعمی شیرین و لذیذ را با هم ترکیب کنید.
بنابراین، برای تهیه کیک خیس با جایگزینهای جذاب برای روغن، نیازی به مهارت خاصی ندارید. با ترکیب نکاتی که گفته شده و انتخاب جایگزینهای مناسب، میتوانید یک کیک خیس با طعم و مزه دلخواه خود را بسازید و به همراه دوستان و خانواده لذت ببرید.
