تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه کلوچه کردی
کلوچه کردی یکی از خوراکیهای سنتی و محبوب در فرهنگ کردستان است که به صورت یک دوغ کوچک که داخل آن انواع مواد غذایی متناسب خود دارد، تهیه میشود. این خوراکی به عنوان یکی از اصلی ترین غذاهای سنتی و خانگی محافظت میگردد. تهیه این خوراکی یک هنر آمیخته با سنت، مهارت و دانش چندین ساله دستور و فرایند تهیه آن به ویژه از نوعی خیلی حاصل از بخور میباشد.
برای تهیه کلوچه کردی، ابتدا یک دوغ تهیه شده و داخل یک قابلمه گرم میشود. سپس گندمها که با مقدار مناسبی شکر و مقدار به اندازه آنان میریزیم و اجازه میدهیم تا این مواد برای حرارت گرفتن و کامل مخلوط شدن به مدت چند ساعت بمانند. سپس در حینی که آتش زیر قابلمه ضعیف میشود، تا آنجایی که مواد اولیه کاملاً جذب شده باشند ، مایع فوق جمع شده و مراحل بعدی را آغاز میکنیم.
مرحله بعدی تهیه کلوچه کردی ، پخت و آماده سازی دوغ درون دیگ خزانه ای است. در این بخش از دیگ، یک لیوان آب نیز اضافه و هر دو ماده باید به مدت یک ساعت، باید روی حرارت آتش ضعیف مواجه شوند. پس از آن کلوچه ی کردی آماده خوردن است. برخی از افراد این دستور طی تعطیلات مهمانان را هنگام سفر به فامیل و دوستان خود به عنوان یک هدیه آشپزی سنتی قدمتی در آن راه و هدیه میدهند و یا در همان خونه با شما خوردان های خودشان تهیه می کنند.