طرز تهیه کلوچه زیره ای دزفول

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کلوچه زیره ای دزفول

طرز تهیه کلوچه زیره ای دزفول

کلوچه زیره ای یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین حلواهای ایرانی است که به خصوص در شهر دزفول معروف است. این شیرینی سنتی با طعم و بوی مطبوع زیره و عسل تهیه می‌شود و مورد توجه علاقه‌مندان به فست فود و حلواهای سنتی قرار دارد. در ادامه به شرح دقیق تهیه کلوچه زیره ای دزفول می‌پردازیم.

مواد لازم:

- زرده تخم‌مرغ: 3 عدد

- شکر: 1 پیمانه

- نمک: 1/2 قاشق چایخوری

- زرده تخم‌مرغ برای تزئین

طرز تهیه:

1. ابتدا زرده تخم‌مرغ را با شکر و نمک در یک کاسه مخلوط کرده و خوب همزن کنید تا مخلوط کرمی حاصل شود.

2. سپس مخلوط را روی یک سینی فلزی یا چدنی با ضخامت مناسب تهیه کرده و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد درون فر پیش‌گرم شده قرار دهید.

3. پس از پخت زیره ای کلوچه، زرده تخم‌مرغ دیگر را بر روی کلوچه محکم بزنید تا چسبیده شود.

4. سرانجام کلوچه را از فر درآورده و با نوارهای زیره تزئین کرده و به مدت چند دقیقه خنک کرده و سرو کنید.

این شیرینی معطر و خوشمزه به عنوان یکی از شیرینی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی برای میهمانی ها و صبحانه های خوشمزه بسیار مناسب است. امیدوارم که با توجه به این توصیه‌ها بهترین کلوچه زیره ای دزفول را تهیه کنید.