تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه پاستا ایتالیایی با خامه
پاستا با خامه یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین غذاهای ایتالیایی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و طعمی بینظیر تهیه میشود. این غذا مخصوصاً برای طرفداران پاستا و خامه دارای جاذبه ویژهای است. در ادامه به شرح مراحل تهیه پاستا ایتالیایی با خامه پرداخته خواهیم کرد.
ابتدا پاستا را در آب نمکدار جوشان قرار داده و طبق دستورپخت بسته پاستای انتخابی خود، آن را بپزید. سپس پیاز را خرد کرده و در مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود. سپس یک لیوان خامه را به پیاز اضافه کرده و با حرارت ملایم مخلوط کنید تا خامه گرم شود.
پس از پختن پاستا، آب آن را تا آخر بریزید و سپس پاستا را به خامه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا خامه به طور یکنواخت روی پاستا پخته شود. در این مرحله میتوانید مقداری از آب پخت پاستا را نیز به خامه اضافه کنید تا سس به ترکیب مواد بیفتد. سپس با اضافه کردن پنیر پارمزان خوب آن را مخلوط کنید تا پاستا با خامه آماده شود.
با نمک و فلفل به میزان لازم طعم دلخواهی برای پاستا با خامه خود بدست آورید. سپس نوش جان کنید! این غذا با طعم غنی خامه و پنیر پارمزان به همراه پاستای لذیذ، یکی از بهترین و محبوبترین غذاهای ایتالیایی است که همه را خوشحال و سیر میکند.