طرز تهیه مارمالاد برای شیرینی مربایی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مارمالاد برای شیرینی مربایی

مارمالاد یک نوع خمیر مرکب از آب پرتقال، قند وژله است که برای تهیه شیرینی ها و مربایی ها استفاده می شود. برای تهیه مارمالاد در ابتدا پوست آب پرتقال را به مواد نرم و گوشتی تبدیل می کنیم. سپس آب مربای، قند و مواد دیگر نیز به این خمیر اضافه می شود تا کنسانتر شود و اندکی شیرین تر شود.

برای تهیه مارمالاد برای شیرینی مربایی، ابتدا آب پرتقالی را به طور حدودی ۱۰ دقیقه درون یک قابلمه جدا از شعله ملایم بجوشانید تا پوست آن ها نرم شود. سپس پوست آب پرتقال را به دقت برش دهید و آنها را به مواد نرم و گوشتی تبدیل کنید.

پس از آن مواد دیگر از جمله آب مربای و قند را به قابلمه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا مارمالاد شروع به غلیظ شدن کند. حرارت را کم کنید و زیر مارمالاد را به آرامی حرکت دهید تا جا به جا شود.

هنگامی که مارمالاد آماده و غلیظ شد، آنرا از شعله بردارید و در ظروف تمیز و یا ظروف مخصوص تهیه محصولات فرآوری شده ریخته و قرار دهید. سپس مارمالاد را در یخچال نگهداری کنید تا سر جلیقه آنرا پرتقالی باشد و مناسب برای استفاده در شیرینی ها و مربایی ها باشد.