مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس کرم دار
ساق عروس کرم دار یکی از شیرینیهای بسیار محبوب در ایران است که با استفاده از مواد ساده به راحتی قابل تهیه است. برای تهیه این شیرینی نیازمند چند ماده اساسی هستیم که شامل آرد، کره، شکر، پودر وانیل و تخم مرغ است.
آرد، مادهای اساسی وضروری در تهیه شیرینی هاست. بهترین نوع آرد برای تهیه ساق عروس، آرد سفید و نرم است.
کره، دیگر یکی از مواد لازم برای تهیه ساق عروس کرم دار است. بهتر است از کره ای با کیفیت تر و بزرگترین درصد چربی استفاده کنیم. هدف از استفاده از کره در تهیه شیرینی، طعم، عطر و ساختار بهتر شیرینی است.
شکر، برای شیرینی نمکی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. بهتر است شکر را دو یا سه بار آسیاب کرده تا بهتر با سایر مواد مخلوط شود.
پودر وانیل، اگر چه یک ماده کممهم به نظر میرسد، اما میتواند برای بهبود طعم و عطر شیرینی مؤثر باشد. در پایان میتوان تخم مرغ را به لیست مواد اصلی برای تهیه ساق عروس کرم دار اضافه کرد. معمولاً به ازای هر یک یا دو تا از سایز متوسط برای هر شیرینی استفاده میشود.
با استفاده از این مواد اساسی برای تهیه شیرینی ساق عروس کرم دار، میتوانید این شیرینی کلاسیک را به راحتی در خانه تهیه کرده و از طعم و عطر لذیذ آن لذت ببرید.
نحوه تهیه خمیر شیرینی ساق عروس
تهیه خمیر شیرینی ساق عروس یکی از شیرینیهای لذیذ و با مزهی ایرانی است. برای تهیه این شیرینی، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این کار به دو نوع مواد نیاز دارید: مواد خشک و مواد مایع. مواد خشک شامل پودر شیر، آرد، بیکینگ پودر و نمک است. همچنین برای مواد مایع به واحد گرم موادی از جمله شکر، ماست، روغن و تخم مرغ نیاز است.
ابتدا باید آرد، پودر شیر، نمک و بیکینگ پودر خود را در یک ظرف مخصوص مخلوط کنید. در مرحله بعد، میتوانید سایر مواد مایع خود را در وعدهی دیگری به هم مخلوط کنید. پس از اینکه یک خمیر یکنواخت ایجاد کردید، میتوانید مرحله بعد را شروع کنید. برای این کار خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و هر کدام را با عطر و رنگ دلخواه خود رنگین کنید. حالا با استفاده از آجر بازی شده به شکلی که در ذهنتان دارید، از دو قسمت خمیر شیرینی ساق عروس خود را تخته بزرگی بسازید.
در مرحله نهایی، باید شکل دادن به شیرینی ساق عروس خود بپردازید. قالب شیرینی را با صفحهی قالب پر کنید و با یک دکمه قالب از قالب خارجش کنید تا شکل شیرینی شکل گیرد. پس از این باید شیرینیها را در فریزر بگذارید و منتظر باشید تا خمیر سخت شود. همچنین نشان دادن شیرینیها با گلاب یا شیریننبات از جمله مواردی است که میتوانید برای دادن ظاهری زیباتر به شیرینی تهیه شده خود انجام دهید. با این کار شیرینی ساق عروس خود را آماده خوردن دارید.
روش تهیه کرم پر شده شیرینی ساق عروس
روش تهیه کرم پر شده شیرینی ساق عروس یکی از شیرینی های روزمره و بسیار محبوب در بین افراد است. شیرینی ساق عروس علاوه بر شکل زیبا و جذاب، طعم بسیار خوبی نیز دارد و همیشه در مهمانی ها و جشن ها مورد استقبال قرار می گیرد. در اینجا به روش تهیه کرم پر شده شیرینی ساق عروس پرداخته خواهد شد.
ابتدا برای تهیه کرم، مواد لازم شامل 2 عدد تخم مرغ، یک نیم فنجان شیر، یک قاشق سوپخوری پودر شکر و یک قاشق سوپخوری دقیق را در یک کاسه به هم بزنید تا به صورت خوبی مخلوط شوند. سپس این مخلوط را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت شعله متوسط قرار دهید و با هم پخته شوند. برای جلوگیری از چرب شدن تخم مرغ ها، بهتر است حرارت را کم کنید.
بعد از حدود 5 دقیقه، کرم شروع به غلیظ شدن می کند. در این حالت، بهتر است آن را از روی حرارت بردارید و به یک کاسه منتقل کنید. سپس یک قاشق سوپخوری از خامه را به کاسه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا کرم برای پر کردن شیرینی سخت نشود.
سپس شیرینی را از روی بستنی های آن خارج کنید و با یک سوزن یا نوک چاقوی تیز، سوراخی کوچک در هر شیرینی برش دهید. سپس با استفاده از یک پایه شیرینی، کرم را درون شیرینی ها پر کرده و آن ها را در یخچال قرار دهید تا حداقل یک ساعت خنک شوند.
در نهایت، برای تزئین و آماده سازی شیرینی، می توانید با استفاده از شکلات روی شیرینی ها خودنمایی کنید یا آن ها را با شکر پودری پوشش دهید. همچنین، می توانید با استفاده از بادام و پسته روی شیرینی ها خشکبار ریخته و برای تزئین استفاده کنید. با این روش ساده می توانید در کمترین زمان به شیرینی ساق عروس خوشمزه و خوش رنگ دست پیدا کنید.
روش پخت شیرینی ساق عروس در فر
شیرینی ساق عروس یکی از خوراکیهایی است که بسیار محبوب است و برای تهیهی آن میتوان از فر استفاده کرد. در این روش پخت، مواد لازم برای تهیهی شیرینی را آماده میکنیم. برای شروع، باید یک کیلوگرم آرد، نیم کیلوگرم شیر، ۴ تخم مرغ، ۲ قاشق غذاخوری روغن یا کره، ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، قهوهخوری نمک و شکر داشته باشیم.
ابتدا، آرد را به ظرفی بریزید و بعد از آن شیر، تخم مرغ، روغن یا کره، بیکینگ پودر، قهوهخوری نمک و شکر را به آن اضافه کنید و تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. سپس، آن را بهصورت یک تکه بزرگ در ظرف فر قرار دهید و فر را درجهی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازهی پختن بدهید.
در ادامه، شیرینی را از فر بیرون بیاورید و به آن ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شیر و مقداری شکر اضافه کنید و آن را بهصورت چند قطعه دلخواه خرد کنید. سپس، آن را با تزیینات دلخواهتان تزئین کنید و آمادهی سرو شدن است.
روش پخت شیرینی ساق عروس در قابلمه
شیرینی ساق عروس یکی از خوراکی های ایرانی محبوب است که در جشن ها و مراسمهای مختلف به صورت طبقه بندی شده و سرو میشود. این دسر سنتی، با ترکیب آرد، شکر، روغن، هل و زرد چوبه ساخته می شود. در این مقاله با یکی از روش های پخت شیرینی ساق عروس در قابلمه آشنا خواهیم شد.
مرحله اول: مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور، دو لیوان آرد را در یک ظرف قرار دهید و پنج قاشق کف زرد چوبه و سه قاشق کف هل به آن اضافه کنید. سپس دو لیوان شکر را در دیگی جداگانه قرار دهید.
مرحله دوم: دیگی خود را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن و دو لیوان آب به آن اضافه کنید. زمانی که آب به جوش آمد، شکر را به آن اضافه کرده و آن را به صورت یکپارچه با مایه در حال مخلوط کردن دم کنید.
مرحله سوم: حرارت را کم کنید و آرد را به آن اضافه کنید. همچنین، میتوان به صورت تدریجی آرد را به خلیط اضافه کرد و به خوبی هم زدن کرد تا کالایی با کیفیت به دست آید.
مرحله چهارم: پس از ترکیب کلیه مواد، یک ساعت به خلیط استراحت دهید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و آن را در دمای کمتری نسبت به حالت پیشین قرار دهید. مواد را به مدت حداقل نیم ساعت دم کنید.
در نهایت، شیرینی ساق عروس را از قابلمه بیرون بیاورید و آنها را با پودر قند به عنوان تزیین بر روی سرو کنید. این شیرینی خوشمزه و محبوب با این روش، موجب شادی و خوشحالی سفره شما خواهد شد.
روش تزیین و سرو شیرینی ساق عروس
ساق عروس یکی از خوشمزهترین شیرینیهایی است که در آیین عروسیهای فارسیها سرو میشود. روش تهیه این شیرینی بسیار ساده است ولی به دلیل ظاهری زیبا، اغلب در میهمانیها به همراه سایر خوراکیها سرو میگردد.
برای تزیین ساق عروس، ابتدا شیرینی را برش داده و در بشقابهای زیبا و قابل استفاده قرار دهید. سپس با استفاده از خامه، شکلات، نوتلا و میوه های تازه میتوانید این شیرینی را تزیین کنید. طرح های زیادی برای تزیین ساق عروس وجود دارد، مثلا میتوانید با خامه و شکلات صورت گلبرگهای رنگی را روی شیرینی قرار دهید.
همچنین، میوههای تازه میتوانند تزیین ساق عروس را شگفت انگیزتر کنند. مثلا شما میتوانید با استفاده از توت فرنگی، توت شیرین، خرمالو و انگور قرمز این شیرینی را به شکل یک جنگل کوچک تزیین کنید. همچنین با استفاده از قالبهای سیلیکونی مخصوص، میتوانید شیرینی را به شکل قلب یا پروانه برش داده و سپس آنها را با خامه تزیین کنید.
در نهایت، با قرار دادن ساق عروس در بشقابهای زیبا و تزیین آن با میوهها و خامه، شما شیرینی را به یک آثار هنری تبدیل خواهید کرد که حتی قابل حمل و هدیه دادن نیز میشود. به یاد داشته باشید که تزیین ساق عروس باید به گونهای باشد که هم ظاهر آن زیبا باشد و هم مزه و عطر شیرینی را تغییر ندهد.
