طرز تهیه دسر با نشاسته ذرت و خامه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه دسر با نشاسته ذرت و خامه

دسر با نشاسته ذرت و خامه یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که با استفاده از چند ماده اصلی ساده و قابل دسترس تهیه می‌شود. برای تهیه این دسر، ابتدا یک پایه برای آن تهیه شده که از نشاسته ذرت، شیر، شکر و وانیل تشکیل شده است. برای تهیه این پایه، نشاسته ذرت را با شکر و یک قاشق چایخوری وانیل در یک قابلمه مخلوط کرده و به آرامی شیر را به آن اضافه می‌کنیم. سپس آن را بر روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و آن را به هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

در مرحله بعد، خامه را اضافه می‌کنیم تا دسر خود را به یک سطح بالا ارتقا دهد. برای تهیه خامه، با استفاده از یک میکسر، شیره خشک، شیر و قند را با هم ترکیب کرده و سپس آن را درون یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود. سپس، آن را به همراه پایه‌ی دسر به یک درجه رسانده و به آرامی باهم مخلوط می‌کنیم.

بعد از این مرحله، دسر را به قالب‌های مناسب سفارشی کرده و آن را درون یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود. در نهایت، دسر را با تزئینات مناسبی مانند توت‌فرنگی، بلوبری و روکش شکلات سفید تزیین کرده و آن را در سرویس دهی مناسب به وسیله‌ی دسته‌ی بلند قرار می‌دهیم. با تهیه‌ی چنین دستور غذایی خوشمزه، خانواده‌ی شما می‌تواند لذتی دو چندان از یک دسر گرم و خوشمزه و قابلیت بالایی از مهارت‌های خود در آشپزی ببرند.



طرز تهیه دسر با نشاسته ذرت و خامه

دسر با نشاسته ذرت و خامه یکی از دسرهای ساده و خوشمزه است که می‌تواند در جشن‌ها و مراسم‌های مختلف سرو شود. این دسر با استفاده از ترکیبی از نشاسته ذرت، شیر و خامه تهیه می‌شود و در مدت زمان کمی آماده می‌شود.

برای تهیه این دسر، ابتدا باید نشاسته ذرت را با شیر در قابلمه‌ای بریزیم و آن را به داغ شدن درآوریم. در این مرحله باید به هم زدن مربوط به مخلوط شیر و نشاسته را بدون توقف انجام دهیم تا از تشکیل گود بی‌نظم در دسر جلوگیری شود. سپس باید خامه را به مخلوط بیافزاییم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذاریم تا این مواد به خوبی با هم ترکیب شده و دسر جا افتاده و آماده سرو شدن شود.

در مرحله بعدی، باید دسر را از روی حرارت برداشته و آن را به یخچال برای خنک شدن بگذاریم. هنگام سرو باید دسر را در دیشی با قاشق سرو کنیم و می‌توانیم روی آن کمی توت فرنگی ، کره، ترشیجات خشک یا گردوی خرد شده اضافه کنیم.

از این دسر، توصیه می‌شود بعد از ساخت حدود دو ساعت در یخچال بماند و سپس سرو شود. این دسر مخلوطی از خامه پرسی و شیر می‌باشد و در فصل سرد سال و ماه‌های خاصی مانند ماه محرم مطرح است.



طرز تهیه دسر پفکی با نشاسته ذرت و خامه

دسر پفکی با نشاسته ذرت و خامه یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که میتوانید با کمترین هزینه و زمان به راحتی آن را تهیه کنید. این دسر با استفاده از مواد اصلی نشاسته ذرت و خامه ساده، طعمی بسیار خوشی به آن میبخشد.

برای تهیه این دسر، ابتدا باید همه مواد لازم را آماده کنید. بهتر است نشاسته ذرت را با کیفیت مناسبی انتخاب کنید تا در نهایت دسر خوش طعمی داشته باشید. سپس پفک‌هایی را که میخواهید در دسرتان استفاده کنید دقیقاً خرد کنید و سپس در ظرف مناسبی ریخته و آنها را درون فریزر بگذارید تا سرد شوند.

سپس، در یک قابلمه، شیره وانیلی بریزید و به همراه شکر و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کنید. بعد از آن، مایع را به آرامی به صورت قطره قطره به مواد مخلوط شده اضافه کنید و آن را به مدت چند دقیقه با حرارت ملایم، همراه با آرام کردن خوبی، به حالت پخت درآورید.

سپس از روی حرارت آن را برداشته و خامه را به آرامی به آن اضافه کنید. سپس پفک‌های خردشده را نیز به مواد دسر اضافه کنید و همه را به خوبی با هم مخلوط کنید.

بهتر است پس از مخلوط کردن درون ظروف مخصوص سرو کنید و در یخچال مدتی قرار دهید تا سرد شود. برای سرو، با داشتن تزیین مناسب، آن را به میهمانان خود تقدیم کنید.



طرز تهیه دسر مربایی با نشاسته ذرت و خامه

دسر مربایی با نشاسته ذرت و خامه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوبی است که با استفاده از مربایی و نشاسته ذرت تهیه می شود. این دسر به سادگی و با کمترین مواد اولیه قابل تهیه است و می تواند به عنوان یک دسر سرد تابستانی عالی به حساب آید.

برای تهیه این دسر ابتدا بهتر است که نشاسته ذرت را با آب درست کرده و در کنار آن، میوه های دلخواه خود را مثلاً هلو، آلبالو، انگور، توت و ... شسته و خرد کنید. سپس می توانید مربایی را با کمی شکر و یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت به اسانی تهیه کنید.

سپس نوبت به تهیه خامه می رسد. شیر، شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس از حرارت برداشته و با یک بالن هوای خوب مخلوط کرده تا خامه سفت و بالا آمده و حجم آن بیشتر شود.

سپس بهترین روش برای ترکیب مواد در دسر مربایی، استفاده از لیوان شیشه‌ای است. در ابتدا، مربایی را به شیشه اضافه کرده و سپس میوه های تر کرده خود را روی آن قرار دهید. در انتها خامه سفت و بالا را روی میوه ها به مقدار کافی اضافه کرده و سپس دسر مربایی با نشاسته ذرت و خامه را به داخل یخچال انتقال دهید تا خنک شود.

با تهیه این دسر سرد و خوشمزه، می توانید لذت لحظاتی خوش طعم را با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.



طرز تهیه دسر شکلاتی با نشاسته ذرت و خامه

طرز تهیه دسر شکلاتی با نشاسته ذرت و خامه یکی از دسرهای لذیذ و محبوب است که می‌تواند در مهمانی ها و جشن ها به عنوان یک دسر شیک و جذاب مطرح شود. این دسر به این دلیل که دارای مزه شیرین و غنی شکلات است، بسیار دوست داشتنی است.

برای تهیه این دسر ابتدا باید ۲۰۰ گرم شکلات تلخ را در یک ظرف شکسته و بخار آب روی آن را بگذارید تا به آرامی ذوب شود. سپس نشاسته ذرت را با ۱۵۰ میلی لیتر آب در مجموع ۲۵۰ میلی لیتر شیر رقیق کرده و به شکلات ذوب شده اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید. بعد از آن، در یک تابه کوچک، ۴۰۰ میلی لیتر خامه را گرم کرده و به مواد شکلاتی اضافه کنید.

حالا باید همه مواد را با هم مخلوط کرده و به شکلی که مایل هستید، سریع روی آتش فرار دهید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا خوب افزایش حجم بگیرد. دقت کنید که باید همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا دسر شما یکدست شود.

پس از آن، دسر را به چندین کوزه کوچک تقسیم کنید و به مدت حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. دسر شکلاتی با نشاسته ذرت و خامه شما آماده است و می توانید برای سرو در میان دوستان و خانواده خود از آن لذت ببرید.



طرز تهیه دسر نارگیلی با نشاسته ذرت و خامه

دسر نارگیلی با نشاسته ذرت و خامه هم یکی از دسرهای سریع و آسان هست و هم با مزه‌ای دوست‌داشتنی و قیمتی نسبتاً مناسب به‌منظور سفره‌های مختلف و برگزاری اکثر مراسم وجود دارد. این دسر بیش از هرچیز یک انتخاب خوب برای پاییز و زمستان است و ممکن است شما را در آن ماه‌های سرد گرم کند.

برای تهیه این دسر بهتر است از دارای پوست نرم و پرآب نارگیل استفاده کنیم زیرا نرمی پوست‌های نارگیلی باعث خواهد شد که از نارگیل راحت تر محتویات آن بیرون بیاید. آماده کردن این دسر بسیار آسان است و در کمتر از 30 دقیقه می توانید آن را آماده کنید.

در ابتدا باید نارگیلی را در آب گرم قرار دهید تا پوست آن نرم شود. سپس که پوست آن نرم شد، نارگیل را خالی کرده و آن را در حالتی که ورقه ورقه شده درون ظروف قرار دهید و برای داشتن یک دسر خوشمزه و اختصاصی، از کره خامه‌ای و نشاسته ذرت نیز استفاده کنید.

سپس در قابلمه یا تابه‌ روغن را گرم کرده، بعد به مواد خامه‌ای آماده‌شده که ورقه ورقه شده با نارگیل هستند، اضافه کنید. بعد از 2-3 دقیقه مواد آن با یکدیگر ترکیب شوند، شما می توانید به مواد ته دسر سر پوز کنید.

برای سرو کردن، می توانید بهترین نوع خشک‌بار را به دسر اضافه کنید و در انتها، مواد روی دسر گرم را روی دسر بریزید و می توانید از آن لذت ببرید. این دسر نارگیلی با نشاسته ذرت و خامه خوشمزه، خنک کننده و بی نظیر است که به دلیل خوشمزه بودن و تهیه آن به‌سرعت در برگزاری مراسم یا جشن‌های مختلف با میهمانانتان به‌کار می‌رود.



طرز تهیه دسر کاکائویی با نشاسته ذرت و خامه

برای تهیه دسر کاکائویی با نشاسته ذرت و خامه، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور، به یک لیتر شیر نیاز خواهید داشت، همچنین نبات کاکائو، نشاسته ذرت، شکر، و خامه را نیز لازم خواهید داشت.

در ابتدا، نبات کاکائو را با شیر در یک قابلمه مخلوط کنید. سپس، نشاسته ذرت را در یک لیوان شیر مخلوط کرده و به تدریج به مخلوط کاکائویی و شیر اضافه کنید. سپس، شکر را به مخلوط اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

پس از اینکه مواد به خوبی مخلوط شدند، قابلمه را روی حرارت نیمه بالا قرار دهید و به مدت پنج دقیقه آرام آرام بپزانید تا دسر شما غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا دوست داشتنی خود را بدست آورید.

در انتها، خامه را در یک میکسر قرار دهید. سپس، دسر کاکائویی شما را در ظرف مناسب سرو کنید و روی آن خامه را بریزید. دسر شما آماده خوردن است! این دسر برای سرو در جشن ها و مهمانی ها بسیار مناسب است و می توان به راحتی در خانه نیز آن را تهیه کرد.