طرز تهیه بستنی ساده در خانه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه بستنی ساده در خانه

برای تهیه بستنی ساده در خانه، اولین مرحله انتخاب مواد اولیه است. شما می‌توانید از شیر، قهوه، پودر کاکائو، وانیل، شکر و دیگر مواد اساسی استفاده کنید.

در مرحله بعد، شیر و شکر را در یک قابلمه به همراه کاکائو و وانیل مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از گرفتن جوش، حرارت را کم کنید و آن را بمدت حداقل ۳۰ دقیقه خنک شود.

بعد از خنک شدن مخلوط، آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و به داخل یخچال برای حداقل ۴ ساعت بگذارید، تا خنک شود و حالت اولیه بستنی به دست آید.

سپس حالتی بستنی شکلتان خواهد گرفت. برای تهیه بستنی نهایی، مخلوط را به داخل ماشین بستنی یا همان قالب مخصوص برای تهیه بستنی می‌ریزید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه به صورت دورانی در قالب قرار دهید.

و در پایان، بستنی تمام شده را در یخچال برای تثبیت حالت قرار دهید و بستنی سرد و خوشمزه خود را درست کنید. همچنین می‌توانید با استفاده از مواد دیگری نظیر میوه‌های تازه، شکلات و پودر خامه، طعم و مزه بستنی خود را بهبود بخشید.



1. طرز تهیه بستنی خانگی با استفاده از ماست

تهیه بستنی خانگی با استفاده از ماست یک روش ساده، آسان و خوشمزه است که می‌تواند برای شما و خانواده‌تان در روزهای گرم تابستان یک گزینه خوب باشد. در این مطلب نحوه تهیه بستنی خانگی با استفاده از ماست را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه بستنی خانگی با استفاده از ماست شامل ماست، شکر، وانیل و آب می‌باشد. در ابتدا ماست را در ظرفی مخصوص بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. سپس کمی وانیل را اضافه کرده و تمام را به خوبی ترکیب کنید.

حالا که تمام مواد را به خوبی مخلوط کردید و ماست را شیرین کردید، در این مرحله باید آن را در قالب بستنی ریخت. در صورتی که در دسترس قالب بستنی ندارید، می‌توانید از فریزر استفاده کنید. برای استفاده از فریزر، مخلوط ماستی خود را درون ظرفی ژله‌ای قرار داده و به مدت ۶ تا ۸ ساعت در فریزر قرار دهید.

پس از اینکه بستنی خانگی شما کاملا سفت شد، آن را از قالب بستنی خارج کنید. برای خوشمزه‌تر شدن آن، می‌توانید مواد دلخواهی مانند کره‌ی بادام زمینی، شیره‌ی عسل، یا توت فرنگی روی آن قرار دهید. حالا بستنی خانگی با استفاده از ماست آماده خوردن است.



2. روش ساخت بستنی ساده با شیر

روش ساخت بستنی ساده با شیر یکی از روش های ساده و هزینه کم برای تهیه بستنی در خانه است. این روش می تواند برای افرادی که به دنبال تجربه تهیه خوراکی های خانگی هستند یا به دلیل حساسیت های مرتبط با مواد شیمیایی در شیر، نمی توانند به بستنی های صنعتی روی بیاورند مناسب باشد.

برای تهیه بستنی، ابتدا مواد مورد نیاز برای تهیه بستنی، شامل یک فنجان شیر، ۱۰ قاشق غذاخوری شکر و یک عدد تخم مرغ را آماده می کنیم. ابتدا شیر را در قابلمه در حرارت ملایمگرم می کنیم تا گرم شود. سپس شکر را به شیر اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا شکر به صورت کامل حل شود. پس از این کار، تخم مرغ را جدا کرده و در جداگانه آن را تخم مرغی راکه به خوبی تخمشکن خرد شده به آن اضافه کرده و آن را به صورت کامل با شیر مخلوط کنیم.

حالا با استفاده از یک قابلمه دیگر روی شعله متوسط، مخلوط شیر و تخم مرغ را به آرامی و با مراقبت می کنیم. تا زمانی که بافت مخلوط به سمت غلیظ شدن آن حرکت می کند. اگر بخواهیم به مخلوط، عرق میوه یا شکلات را اضافه کنیم، آن را در این مرحله اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس مخلوط آماده شده را در قالب های مناسب برای یخچال قرار داده و تا حالت یخ بستنی گرفته را بگیرد، در فریزر قرار دهیم.

بستنی ساده با شیر، یک خوراکی خانگی شیرین و خوشمزه است که می توان به راحتی در خانه تهیه کرد. این روش ساخت بستنی ساده و سریع مناسب برای برای افرادی است که به دنبال یک راه ساده و کم هزینه هستند. همچنین، این روش می تواند برای افراد با حساسیت های مرتبط با مواد شیمیایی در بستنی های صنعتی مناسب باشد و امکانات و ویژگی های خاص خود منحصر به فردی دارد.



3. تهیه بستنی خانگی با استفاده از پودر قند و شیر

تهیه بستنی خانگی با استفاده از پودر قند و شیر، یکی از روش‌های پر طرفدار در بین افرادی است که علاقه به طعم خاص و تازگی بستنی دارند. این روش بسیار ساده و اقتصادی است و قابلیت تهیه در خانه را دارد.

اولین مرحله در تهیه بستنی خانگی با استفاده از پودر قند و شیر، تهیه مواد اولیه است. برای این کار، بهتر است از شیر تازه و طبیعی استفاده کنید. به این صورت که شیر را به مقدار مورد نیاز در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس از روی حرارت بردارید و در مقداری از پودر قند به شیر اضافه کنید.

در مرحله بعد، پودر مخصوص بستنی را به شیر اضافه کنید و همه اجزای آن را با هم مخلوط کنید تا مواد مخلوط شوند. این کار را تا جایی ادامه دهید که مواد خوبی شود و غلیظی مناسبی بگیرد.

در مرحله سوم، مواد به صورت کامل درون یک قالب بستنی بریزید و محکم کنید. سپس قالب را داخل یخچال بگذارید و برای حداقل چهار ساعت منتظر بمانید. بعد از گذشت زمان مقرر، بستنی خانگی شما حاضر است و شما می‌توانید آن را با تنوع انواع میوه و تزئینات پذیرایی کنید.

در نتیجه، تهیه بستنی خانگی با استفاده از پودر قند و شیر به عنوان یکی از کاربردی‌ترین و اقتصادی‌ترین روش‌های تولید بستنی است که می‌توانید با اندکی تلاش و تجربه، در خانه تهیه کنید. البته همیشه بهتر است از مواد تمیز و طبیعی استفاده کنید تا بستنی شما برای روزهایی که می‌خواهید ذائقه خود را رضایت بخش کنید، بسیار لذت‌بخش باشد.



4. چگونگی ساخت بستنی خانگی با استفاده از سس و نوشابه

بستنی یکی از پرطرفدار‌ترین دسرهای مورد علاقه‌ی بسیاری از افراد در فصل‌های گرم است. در این پست، به بررسی روشی ساده و خوشمزه برای ساخت بستنی خانگی با استفاده از سس و نوشابه می‌پردازیم.

اولین قدم در ساخت بستنی خانگی، آماده‌ی سس و نوشابه است. برای تهیه‌ی سس می‌توانید از یک کاسترد آماده استفاده کنید، یا سس خودتان را با مخلوط کردن شیر، تخم‌مرغ و شکر در یک قابلمه بزرگ تهیه کنید. بعد از آماده‌کردن سس، نوشابه‌ای که مد نظرتان است را انتخاب کنید. بهتر است از نوشابه‌های با طعم شیرین استفاده کنید.

حال برای شروع ساخت بستنی، دو قاشق سس را در یک پیاله مخلوط کنید و به شکل یک لایه در برابر دیواره‌ی داخلی انتهای کانوا یا قالب خود بریزید. سپس نوشابه‌ای که انتخاب کرده‌اید را به اندازه‌ی کافی به قالب بیفزایید. سعی کنید آن را به آرامی بریزید تا با طبقات اولیه‌ی سس شفاف مخلوط شود.

وقتی که نوشابه را به قالب اضافه کردید، بسته به ضخامت بستنی‌ی مورد نظر، باید قالب را درون یخچال درجه‌ی فریزر بگذارید. حداقل یک دقیقه صبر کنید تا قالب مرتبط شود.

پس از گذشت زمان لازم، بقیه‌ی سس را به شکل یک لایه اضافه کنید و مراقب باشید که سس را به‌طور کامل تراکم دهید تا نوشیدن بستنی با لایه‌های متفاوت از یکدیگر لذت بخش‌تر باشد. سپس، قالب را دوباره درون فریزر برای حداقل چهار ساعت قرار دهید. بعد از اینکه بستنی خودتان سفت شد، با کمک یک قاشق، آن را از قالب جدا کنید و لذت ببرید.

با استفاده از این روش، می‌توانید بستنی خانگی کاملاً سفت، شفاف و با طعمی بی‌نظیر و خنک‌کننده بسازید که بهتر از هرگز با سس و نوشابهٔ مورد علاقه‌ی خود را روی آن بریزید.



5. روش ساخت بستنی ساده با میوه های تازه

روش ساخت بستنی ساده با میوه های تازه، راهی است بسیار سریع و آسان برای تهیه بستنی در خانه. با استفاده از این روش، می توانید بستنی هایی خوشمزه و سالم تر از بستنی هایی که در بازارها به فروش می رسند، تهیه کنید. این روش برای تمام افرادی که علاقه دارند در کنار خانواده و دوستانشان لذت ببرند، مناسب است.

در این روش ساخت بستنی، از میوه هایی که دوست دارید می توانید استفاده کنید. مثلاً می توانید از توت فرنگی، موز، هلو، خرما، آناناس و غیره استفاده کنید. برای تهیه بستنی ساده با میوه های تازه، فقط باید میوه ها را خرد کنید و آنها را به همراه مایعات و شیر یا پنیر خامه ای مخلوط کنید. سپس، درون قالب بستنی را با این مخلوط پر کنید و آن را در یخچال یا در فریزر بگذارید تا سفت شود.

مزیت این روش ساخت بستنی با میوه های تازه این است که می توانید مطمئن باشید میوه های تازه و سالمی را برای تهیه بستنی استفاده می کنید. همچنین، شما می توانید بستنی هایی را با طعم دلخواه خود تهیه کنید و از طعم خاص و لذیذ آن لذت ببرید. در نهایت، این روش ساخت بستنی با میوه های تازه، راهی ساده و ارزان برای تهیه بستنی خانگی است که تمام افراد را به خود جذب می کند و حتماً باید امتحان شود.



6. تهیه بستنی خانگی با استفاده از خامه و تخم مرغ

تهیه بستنی خانگی با استفاده از خامه و تخم مرغ یکی از روش‌هایی است که به صورت ساده و اقتصادی می‌توانید در خانه برای خانواده خود بستنی تهیه کنید. این روش در مقابل خرید بستنی های صنعتی، اقتصادی‌تر و با کیفیت بیشتری می‌باشد. لازم به ذکر است که این روش نسبت به دیگر روش‌های تهیه بستنی، زمان و انرژی بیشتری می‌طلبد.

ابتدا برای تهیه این بستنی، باید خامه را با تخم مرغ و شکر ترکیب کرده و در یک مرحله تخم مرغ را با شکر از پیش تهیه شده بهم بزنید. در این مرحله لازم است که تخم مرغ به خوبی با شکر مخلوط شده و حجم آن افزایش یابد. حال این مخلوط را به همراه خامه به داخل یک کاسه بزرگ بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید.

در مرحله بعد، مخلوط خامه و تخم مرغ را درون یک مخلوط کن یا مخلوط‌ساز قرار دهید و با مدت زمان ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن را هم زنی کنید. در طی این مرحله، مخلوط به صورت سفت و پف کرده خواهد شد و خامه به صورت بستنی تبدیل خواهد شد.

پس از پایان مرحله هم زنی، مخلوط را در داخل یک قاشق یخ بندازید و تا حد نصفه قاشق را پر کنید. در این حالت بستنی شما آماده مصرف خواهد بود. برای نگهداری بستنی، می‌توانید آن را در یخچال قرار داده تا ۳۰ دقیقه به همراه میوه و نان تازه سرو کنید.

بدین ترتیب، می‌توانید در یک شب تابستانی گرم، برای خانواده خود بستنی خانگی تهیه کرده و لذت بردید. این روش ارزان و نسبتاً ساده اما به دلیل مدت زمان زیاد تهیه آن باید زمان کافی برای آن در نظر گرفته شود.