1. چگونگی تهیه مایع شکلات با کاکائویی بدون ثعلب برای بستنی خانگی
برای تهیه مایع شکلات با کاکائویی بدون ثعلب برای بستنی خانگی ابتدا باید به تهیه کاکائوی خالص بپردازید. کاکائو دارای روغن طبیعی است که در دمای بالاتر از ۳۲ درجه سانتیگراد میل شود و باعث آسیب به طعم و عطر آن میشود. بنابراین برای آمادهسازی مایع شکلات، حرارت نباید تأثیر گذاشته و باید از روشهایی استفاده شود که باعث نشت گاز و شکلگیری ثعلب نشود.
ابتدا کاکائو را در ظرفی قرار میدهیم و به آن یک قاشق غذاخوری از مواد شیرین کننده مانند شکر، شیرین کننده های طبیعی مثل عسل و جلبک دریایی و یا قهوه پودری اضافه میکنیم. درصورتیکه نیاز به رقیق شدن دارید، میتوانید با اضافه کردن کمی روغن به کاکائو، رقیق تر شود.
سپس، کمی آب را در داخل یک قابلمه داغ کنید، و ظرف حاوی کاکائو و مواد شیرینکننده را روی قابلمه بگذارید تا به آرامی بخارپز شود، بهتر است بهمرور و بدون زدن غلظت روی تنظیم "پایین" بگذارید. توجه داشته باشید که آب نباید برای تهیه مایع شکلات در مخلوط کاکائو اضافه شود.
سپس به آرامی، تا زمانی که ترکیب کاملاً هم برشته شده و کاملاً یکنواخت شده، تقریباً حدود ۲۰ دقیقه، ترکیب کاکائوی شیرینشده را با حرارت کم، آرام آرام و با همزنی نازل تربیت کنید.
در آخرین مرحله، مایع شکلات را از روی حرارت بردارید و به مدت چند دقیقه در دمای محیط خنک کنید. حال آمادهاید تا این مایع شکلات را به مایع بستنی خود اضافه کنید. با این روش مایع شکلاتی بدون ثعلب با طعم شکلات تلخ طبیعی خواهید داشت که میتوانید آن را به تنوع بستنی خانگی خود اضافه کرده و از آن لذت ببرید.
2. استفاده از شیر، قند و پودر شکلات برای تهیه بستنی خانگی
بستنی که بیشترین میزان مصرف روزانه در کشورهای مختلف دارد، یکی از خوراکیهای خوشمزه و عالی برای تابستان است. با استفاده از شیر، قند و پودر شکلات میتوانید در خانه بستنی خانگی درست کرده و لذت بخشی این خوراکی را تجربه کنید.
واکنش شیر با اجزای دیگر به خوبی کار میکند و برای تهیه بستنی اگر از شیر استفاده کنید حس کرمی و خوشطعم بستنی را برای خود بهوجود خواهید آورد. برای تهیه بستنی خانگی، شیر، کره خامه، همراه با مواد مخصوص بستنی مانند پودر شکلاتی و قند را بهطور خوب با هم مخلوط کنید و در درجهی مناسبی فرض شده، مخلوط را بصورت نازک مالیده و سرمایی کنید. تاپینگ با لواشک، کرامل، قهوه و مواد دیگر را میتوانید به خوبی پوشش دهید.
از طرفی، قند نیز اساسی در تهیه بستنی خانگی است. افزودن قند به بستنی نقش اصلی در بهبود طعم، شیوه تهیه و نگهداری دارد. با افزودن قند به ترکیب بستنی خود، مقداری شیرازه را به بستنی خود اضافه کنید تا از چسبندگی بیش از حد و لذت بخشی کمتر در ترکیب بستنی خود جلوگیری کنید.
در نهایت، پودر شکلات نیز یکی از اجزای مهم بستنی خانگی است. با اضافه کردن پودر شکلات به مخلوط بستنی، به راحتی نسبت به کلیتاد متصل میشود و عملی از افزایش لذت بخشی بستنی خود دارید.افزودن پودر شکلات به ترکیب بستنی، ترکیب رنگی ظریف و دافعه پذیر برای تهیه بستنی میشود.
به طور کلی، سه ماده در تهیه بستنی خانگی شامل شیر، قند و پودر شکلات هستند. این سه ماده در ترکیب با هم بهترین نتیجه را ارائه داده و تجربهی هیجانانگیزی را برای شما به ارمغان خواهند آورد. استفاده از بستنی خانگی به جای خرید بستنی از فروشگاه ها، علاوه بر صرفه جویی در هزینه، به شما کیفیت و لذت بیشتری نیز ارائه میدهد.
3. چگونه از افرا و میوه های دیگر برای طعم دادن به بستنی استفاده کنیم؟
افرا و میوه های دیگر به عنوان یکی از روش های طعم دادن به بستنی، از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. مهم نیست که شما یک سازنده بستنی حرفه ای باشید یا یک کسی که در پخت و پز علاقه دارید، طعم دهی به بستنی از کیفیت و تنوع بیشتری برخوردار می شود. در اینجا چند مثال از افرا و میوه های دیگر را برای طعم دادن به بستنی معرفی می کنیم.
اولین گزینه برای طعم دادن به بستنی از افرا استفاده است. افرا یکی از میوه های ترش و خوشمزه است که برای طعم دادن به بستنی بسیار مناسب است. شما می توانید با خرد کردن افرا، آن را به بستنی مورد علاقه خود اضافه کنید. مزیت این روش از آنجاست که طعم ترش افرا می تواند طعم شیرین بستنی را تقویت کند و درعین حال وسواس سرد بستنی را در طعم آن ایجاد می کند.
با مصرف میوه های دیگر به عنوان روشی برای طعم دادن به بستنی موافقت خواهید کرد. میوه های شیرین مانند توت، توت فرنگی و هلو می توانند به طعم بستنی شیرینی اضافه کنند. برای پایه بستنی، شما می توانید از مواد لازم برای پخت بستنی استفاده کنید و میوه های خوشمزه را به آن اضافه کنید. به این ترتیب، شما می توانید یک بستنی مناسب و لذیذ با ترکیبی از مواد غذایی مختلف ایجاد کنید.
استفاده از افرا و میوه های دیگر به عنوان روش های طعم دادن به بستنی بسیار ساده است. این روش شما را قادر می سازد تا یک بستنی شیرینی و خوش طعم را با استفاده از میوه های طبیعی به دست آورید. با تنوع بیشتری در طعم دادن به بستنی، شما می توانید روی بستنی خود جذابیت بیشتری بیفزایید.
4. استفاده از تمرینی و کره خشک به جای ثعلب برای تهیه بستنی خانگی
تهیه بستنی خانگی با استفاده از تمرینی و کره خشک، گزینه ای ساده و خوشمزه برای تابستان است. ساختن بستنی خانگی، مفرح و ایده آل برای هرکسی است که علاقه مند به طبخ و شیرینی پزی است. از آنجایی که مواد اولیه بسیار ساده و غیر مضری هستند، بستنی خانگی خود را تولید کرده و از آن نوش جان کنید.
برای تهیه بستنی با استفاده از تمرینی و کره خشک، نیاز به مواد اولیه ساده و خانگی دارید. مواد اولیه این بستنی شامل تمرینی، کره خشک، شیر و شکر است. تمرینی، جایگزینی مناسب برای ثعلب در بستنی خانگی است. با استفاده از تمرینی شرایطی مانند حرارت و شرایط نگهداری را به راحتی تحمل می کند. علاوه بر این، تمرینی، باعث ایجاد درجه حرارت پایین تر در بستنی خواهد شد. با درجه حرارت پایین تر در بستنی، ذوب شدن آن در دهان شما کندتر خواهد بود و نوشیدن آن را لذت بخش تر خواهید یافت.
استفاده از کره خشک نیز باعث ایجاد بوی خوبی در بستنی خواهد شد. کره خشک باعث ایجاد کرم بینی در بستنی خواهد شد و همچنین باعث شیرین شدن آن خواهد شد. در نتیجه، بستنی خانگی شما یک بوی نفیس و شیرین خواهد داشت.
به طور کلی، تهیه بستنی خانگی با استفاده از تمرینی و کره خشک، یک گزینه ساده و خوشمزه برای تابستان است. با خرید مواد اولیه ساده و غیرمضر، شما می توانید بستنی خانگی خود را ساخته و از آن لذت ببرید. همچنین، شما می توانید طعم ها و مزه های مختلفی را در بستنی خود ترکیب کنید و این نوع بستنی را برای خانواده و دوستانتان سرو کنید.
5. استفاده از بستنی های موجود به عنوان شکلات یا حبوبات تزئینی بستنی خانگی
تزئین بستنی های خانگی با استفاده از بستنی های موجود به عنوان شکلات یا حبوبات، یک روش جذاب برای بهبود ظاهر و ارزش بهداشتی بستنی است. این روش به مخاطبان شما اجازه می دهد تا بستنی های خود را با طرح و دکوراسیونی شیک، عجیب و جالب تر کنند.
یکی از استفاده های محبوب بستنی های موجود به عنوان شکلات یا حبوبات، استفاده از آنها به عنوان تزئین بستنی های شوکولاتی می باشد. با این کار می توانید تزئینات شکلاتی را جذاب تر کنید و ظاهر آنها را زیباتر بکنید. همچنین، می توانید بستنی ها را با سایر تزئینات شکلاتی مانند ریزه گردو، ریزه استخوان زمانی، صابون مخصوص شکلات و غیره برای بهبود کیفیت تزئین ارائه دهید.
هنگام انتخاب بستنی های موجود برای تزئین بستنی خانگی، از همه چیز، اطمینان حاصل کنید که بستنی هایی که انتخاب می کنید با حفظ خواص بهداشتی شوکولاتی ها برخوردار است. همچنین، باید در نظر داشته باشید که بستنی هایی که انتخاب می کنید باید با مواد غذایی دیگری که در تزیین بستنی استفاده می شوند، سازگار باشند.
در کل، استفاده از بستنی های موجود به عنوان شکلات یا حبوبات تزئینی بستنی خانگی یک روش خلاقانه، جذاب و ساده است که می تواند بستنی های شما را به دور از شیوه های سنتی و معمولی، به یک سطح بالاتر از جذابیت و زیبایی برساند.
6. چگونه با استفاده از میکسر یا همراهان مناسب مایع شکلات را ساخته، یخ زده و هموار کنیم
تهیه مایع شکلات نیازمند دستگاه میکسر یا همراه مناسبی است. برای شروع، باید قطعات شکلات را درون مخلوط کن قرار داده و آنها را به مدت چند ثانیه در حالت پودری خالص تبدیل کنیم. سپس، روغن نباتی را به مقدار کمی به پودر شکلات اضافه کرده و همه را به صورت همگن مخلوط کنید.
حال، باید مابقی مواد خمیری را به شکلات اضافه کنید. معمولاً استفاده از شیر خامه و شکر به میزانی که در شیر خامه پنهان است به عنوان مواد خمیری مورد استفاده قرار میگیرند. اما برای یک مایع شکلات بسیار خوشمزه، میتوانید ادویهجات مختلفی مانند وانیل، زنجبیل، دارچین و بادیان را نیز به آن اضافه کنید.
پس از اضافه کردن تمام مواد، باید آنها را با میکسر به خوبی همگن کرد. بهتر است دستههای کوچکتری را انجام دهید تا بهترین نتیجه را بگیرید. بعد از آن، باید خمیر را به یخچال برای حداقل یک ساعت قرار دهید تا سفت شود. درنهایت، مایع شکلات را بیرون از یخچال بیاورید و آن را با میکسر تازه دوباره بزنید تا به نرمی مطلوب برسد. بهتر است قبل از مصرف، مایع شکلات را در یخچال نگه دارید تا بتوانید از سفتی و بستگی آن لذت ببرید.
