طرز تهیه باقلوا پسته دامغانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه باقلوا پسته دامغانی

باقلوا پسته دامغانی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع باقلواها در ایران است که با استفاده از مواد اولیه ارگانیک و با کیفیت تهیه می‌شود. طعم و عطر ویژه پسته‌های دامغانی به این باقلوا یک طعم منحصر به فرد و ناب می‌بخشد.

برای تهیه باقلوا پسته دامغانی ابتدا باید پسته‌ها را باز کرده و پوست آنها را پوشانده و پس از آن پسته‌ها را آسیاب کرده تا یک پودر نرم و ریز دریافت شود. سپس در یک قابلمه کره گیاهی را ذوب کرده و پودر پسته به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مواد خوب تركيب شوند.

در مرحله بعد زردهای تخم‌مرغ و شکر را به آن اضافه و تمامی مواد را با هم مخلوط نمایید. سپس باید مقداری روغن وانیل و برخی از اسانس‌ها را به مواد اضافه کرده و ادامه داده تا خمیرمانندی درست شود. سپس خمیر را به شکل‌های موردنظر تقسیم کرده و به مدت حدود 20 تا 25 دقیقه در یخچال خنک کرده تا خمیر سفت شود. در نهایت باقلوای پسته دامغانی شما آماده مصرف است و می‌توانید از آن به عنوان یک خوراکی خوشمزه برای مهمانی‌ها و جشن‌ها استفاده کنید.