تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه باقلوا پسته دامغانی
باقلوا پسته دامغانی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین انواع باقلواها در ایران است که با استفاده از مواد اولیه ارگانیک و با کیفیت تهیه میشود. طعم و عطر ویژه پستههای دامغانی به این باقلوا یک طعم منحصر به فرد و ناب میبخشد.
برای تهیه باقلوا پسته دامغانی ابتدا باید پستهها را باز کرده و پوست آنها را پوشانده و پس از آن پستهها را آسیاب کرده تا یک پودر نرم و ریز دریافت شود. سپس در یک قابلمه کره گیاهی را ذوب کرده و پودر پسته به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مواد خوب تركيب شوند.
در مرحله بعد زردهای تخممرغ و شکر را به آن اضافه و تمامی مواد را با هم مخلوط نمایید. سپس باید مقداری روغن وانیل و برخی از اسانسها را به مواد اضافه کرده و ادامه داده تا خمیرمانندی درست شود. سپس خمیر را به شکلهای موردنظر تقسیم کرده و به مدت حدود 20 تا 25 دقیقه در یخچال خنک کرده تا خمیر سفت شود. در نهایت باقلوای پسته دامغانی شما آماده مصرف است و میتوانید از آن به عنوان یک خوراکی خوشمزه برای مهمانیها و جشنها استفاده کنید.